ПОЛИТИКА

за поверителност

на „Веселино” ЕООД

относно обработване и защита на личните данни

Ръководството на Веселино ЕООД е поело отговорността и ангажимента да постави обработването на лични данни на едно  по-високо и по-сигурно ниво, както  от  гледна точка на събиране и съхранение  на личните данни, така и на тяхната защита.

Веселино ЕООД е търговска компания с ЕИК 123645833, адрес на регистрация гр. Казанлък,  ул.”Старозагорска” 1 ет 3, офис 23-24.

Телефони за контакти: 0431/6 23 99; 0899987788

Дружеството е администратор на лични данни по смисъла на приложимото законодателство за защита на лични данни.

Бихме искали да Ви информираме,че Вашите данни, предоставени при поръчка чрез контактната форма в www.vesselino.com, съобщени  по телефона или чрез facebook страницата, се обработват единствено и само във връзка с изпълнението на Вашата поръчка.

Ние събираме само необходимия минимум лични данни, за да можем да обработим и доставим направената от Вас поръчка: Име и фамилия; Адрес за доставката; Телефон за контакт; IP адрес; E-mail;

Вашите данни : Име и фамилия; Адрес за доставката; Телефон за контакт се предоставят единствено на куриерската фирма, която осъществява доставката.

Може да използваме Вашият имейл или телефон, за да Ви  предложим нови продукти или да Ви информираме за текущи промоции.

Ваше право е във всеки един момент да поискате достъп до данните отнасящи се за вас, да ги коригирате или  да  прекратите регистрацията си в онлайн платформата, и да поискате заличаване на вашите  данни.

В случай, че смятате, че правата Ви са нарушени по някакъв начин, имате право да подадете жалба до надзорния орган Комисия за защита на личните данни с писмо на адрес:

София ,бул. „Цветан Лазаров” 2;

по факс 02 9153525

на имейл kzld@.cpdp.bg

Веселино ЕООД си запазва правото да актуализира тази Политика относно обработване и защита на личните данни когато е необходимо.

Обратно към магазина